Ringstorp Folkets Hus

Skriv ut

Folkets Hus Framtid

Skriven av Anders Boström on .

RFH-Logo-R3-265x102sc

Ringstorp Folkets Hus har funnits sedan slutet av 50-talet. Evenemangen har tidigare varit välbesökta och många boende i och omkring Ringstorp har varit aktiva i styrelsen. På senare år har intresset minskat och vi har haft en del aktiviteter där ingen utanför styrelsen har deltagit.

Ringstorp Folkets Hus är i första hand till för oss som bor i området. I dagsläget är de flesta uthyrningar till andra. Om vi inte utnyttjar vårat Folkets Hus är frågan om vi behöver ett Folkets Hus.

För att kunna driva Folkets Hus så är vi beroende av bidrag från Linköpings kommun. I år har kommunen informerat oss om att detta bidrag är på väg att tas bort. Det är inte bestämt när eller hur det ska tas bort men det kommer troligtvis inte att ersättas med något annat bidrag. Om eller när det händer så finns troligtvis ingen annan åtgärd än att sälja Folkets Hus.

Vi i styrelsen vill veta vad du tycker. Nedan finns några frågor som vi hoppas att du kan ta dig tid att besvara. Vi kommer sedan att informera här på hemsidan om vad som kom fram av svaren. Om du väljer att inte svara så tolkar vi det som att det inte spelar någon roll för dig om Ringstorp Folkets Hus finns kvar. Namnet i formuläret nedan är inte obligatoriskt, så det går även bra att lämna svaret anonymnt genom att inte fylla i något namn.

Jag heter:
Jag vill att Folkets Hus ska finnas kvar:*
För att jag ska komma till Folkets Hus skulle jag vilja att dessa aktiviteter anordnades:
Detta skulle krävas för att jag skulle kunna tänka mig att sitta med i styrelsen:
Skriv in orden i rutan för att visa att du inte är en robot innan du klickar på på "Skicka in" nedan: